Tjänster

Vi kan erbjuda kostnadsfri rådgivning och stöttning när:

- Du ska starta företag. Vi kan hjälpa dig och agera bollplank när du vill utvärdera din affärsidé och utveckla din affärsplan och budget.
- Finansiering. Vi hjälper dig och lotsar dig i kontakterna med myndigheter och andra parter. Vi kan även stötta dig i din ansökningsprocess.
- Inspiration och nätverk. Genom vårt samarbete med Nordmalings kommun så erbjuder vi regelbundna företagsträffar

Aktiviteter

Vi anordnar träffar för företagare med intressanta och inspirerande föreläsare. Vi anordnar också tillsammans med Nordmalings kommun den årliga Näringslivsgalan. Vill du också få inbjudningar? Kontakta oss.

Företagsamt

Fem gånger per år går vårt nyhetsbrev ut till företag i Nordmalings kommun.
Får du inte brevet?
Fyll i formuläret längst ner på denna sida 
så ordnar vi det.

Rådgivning

Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning till dig som har en affärsidé eller vill vidareutveckla ditt företag.

Vill du höra från oss? Kul! Så hanterar vi dina uppgifter

Vi värnar om din personliga integritet och vill försäkra dig om att vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med GDPR. Vill du fortsätta få våra utskick framöver ber vi dig därför att aktivt lämna ditt samtycke till detta genom att fylla i formuläret nedan.
Stiftelsen Navet, arbetar med att främja näringslivet i Nordmalings kommun genom att tillhandahålla stöd och rådgivning till företag.
Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna tillhandahålla våra tjänster samt förse dig med nyheter och information om kommande events. Vi behandlar dina personuppgifter för:
- Utskick av nyhetsbrev
- Utskick av inbjudningar och administration av anmälningar till olika events för företagare, näringslivskurser, seminarier och workshops.
- Kontakt vid rådgivning
- Kontakt vid framtagning av nyheter till företagare

De personuppgifter vi behandlar är ditt namn och din e-mailadress. Personuppgiftsansvarig är:
Stiftelsen Navet, org. nr 894002-3883
Affärsvägen 4, 914 31 Nordmaling
Personuppgifterna lagras i Mailchimp som vi använder för att göra våra utskick. Vi ansvarar för och ställer samma krav på sekretess och säkerhet på våra underleverantörer som när vi själva behandlar dina uppgifter. Om dina uppgifter överförs till ett land utanför EU/EES, säkerställer vi att sådan överföring är laglig.

Du har rätt att få veta hur dina uppgifter behandlas av oss och få ett utdrag om detta (registerutdrag). Du har även rätt att få felaktiga uppgifter rättade eller raderade. Vidare kan du närsomhelst dra tillbaka ditt samtycke genom att klicka på avregistrera länken som finns längst ner i varje utskick eller kontakta Josefine Larsson, verksamhetsansvarig, på info@stiftelsennavet.se eller 0930-106 90.
Subscribe to our mailing list